“Det bästa med att bo i Nacka kommun…”

”Det bästa med att bo i Nacka kommun är att de ständigt vill förbättra och vara innovativa, det visar sig till exempel genom projekt som Ungt Inflytande och Nästa Steg”

Så här sa en av deltagarna i projektet Ungt Inflytande i Nacka kommun 2010 när jag frågade honom vad det bästa med att bo i Nacka är.
I tisdags på sopplunchen var det kickoff för höstens aktiviteter. Men citatet ovan visar verkligen att Nästa Steg och de aktiviteter som vi kommer göra i höst som en del av Nästa Steg inte är en början utan en fortsättning på en resa som redan startat för länge sen och redan spridit sig till Nackas medborgare.

I höst ska vi inte bara besöka era arbetsplatser på innovationsturnén, vi ska också fylla denna äventyrsbok med inspiration, kunskap, lyckade misslyckanden (som vi kan lära en massa ifrån), succéhistorier och en massa andra insikter vi får i innovationsprocesser. Allt för att skapa ännu mer värde för de som bor i Nacka kommun.

Jag och Klara ser fram emot att träffa er alla under höstens aktiviteter och vara med på upptäcktsresan!

Maja Frankel
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar