Nu kör vi!

Väldigt kul att se så många på sopplunchen igår!
Anmälningar till både turnén och utmanare som tog stafettpinnar tog fart – nu kör vi!

Är ni nyfikna på att följa Inflytandepiloterna och/eller ladda ner deras rapporter digitalt går det att göra antingen från Nacka kommuns hemsida eller från Ungt Inflytandes blogg.

För er som vill delta på turnén men ännu inte anmält er går det bra att anmäla sig genom att följa några korta punkter här.

Vill du anta utmaningen och haffa en av stafettpinnarna som finns kvar går det bra att mejla oss på nastasteg@nacka.se eller så återkommer du till äventyrshandboken i slutet av nästa vecka då det kommer att finnas ett särskilt anmälningsformulär för detta.

För att anmäla sig till en stafettpinne är det enda krav vi ställer att du har en tanke om en innovation som du vill testa eller ett behov du vill utforska som kan leda till utveckling och förbättring för Nackas medborgare. Uppdraget som du åtar dig som stafettpinneinnehavare är att inspirera andra i Nacka genom att skriva inlägg till äventyrshandboken om din utmaning och ditt arbete framåt med din innovation.

Klara Kviberg
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar