Välkommen till Nackas äventyrsblogg!

Tanken med äventyrsblogg är att den ska fungera som ett verktyg och en inspirationskälla under vägen framåt på Nacka kommuns upptäcktsresa. Här samlas och uppmärksammas alla nya innovationer som ger Nackas medborgare och företag ännu bättre kommunal service. Här följer vi varandras resor och delar med oss till varandra om hur innovationerna på just din arbetsplats fortskrider. En och annan gästkrönikör kan även leta sig in för att bidra med andra perspektiv på vad en innovation kan vara.

Vill du dela med dig av er resa från er arbetsplats eller har tankar som kan inspirera flera? Klicka här och följ instruktionerna för hur du publicerar ett inlägg till Nackas äventyrsblogg.

Klara Kviberg
Det här inlägget postades i Nästa Steg inspiration. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar