Hur möten på MIPIM kan se ut, både lokala och globala

0 kommentarer

Ett antal tjänstemän och förtroendevalda fanns på plats på fastighetsmässan i Cannes 11-13 mars. Närvaron är viktig för Nacka kommun med tanke på de stora utmaningar som vi står inför med utbyggd tunnelbana, 14 000 nya bostäder, 10 000 nya arbetsplatser i Nacka stad. Nedan kan du läsa Cathrin Bergenstråhles reflektioner:

Einar Mattson hade förberett sig med bra och inspirerande material, bland annat utveckling av Henriksdalsområdet.

Intressant frukostseminarium där många kommuner berättar om planer och arbetssätt. Här visar Örebro sin stadsbyggnadsprocess. Planarbetet tar bara ett år.

Möte med ett par fransmän som har miljardbelopp i form av pensionsmedel och sparkapital att investera. Konkreta förslag saknades dock och deras engelska ( och vår franska kanske!) gjorde dialogen svår.

 

 

Det här inlägget postades i Omvärldsspaning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar