Nacka kommun på fastighetsmässan MIPIM i Cannes

0 kommentarer

Ett antal tjänstemän och förtroendevalda fanns på plats på fastighetsmässan i Cannes 11-13 mars. Närvaron är viktig för Nacka kommun med tanke på de stora utmaningar som vi står inför med utbyggd tunnelbana, 14 000 nya bostäder, 10 000 nya arbetsplatser i Nacka stad. Nedan kan du läsa reflektioner från några av dem.


Rapport från MIPIM
 
Inblick, utblick, fantastiskt, stort, intressant, lärorikt, nätverkande, fascinerande, detta är några av alla det avtryck/intryck som denna, min första resa till MIPIM gav.

Alla dessa möten med byggare, affärsutvecklare, utredare, politiker o andra viktiga aktörer har gett mersmak och även idéer till hur vi kan utveckla vårt “tänk” vad gäller bostadsbyggande, nyttjande av lokaler, näringslivets roll, grönstrukturen.

Varför inte använda en tom affärslokal i bottenplanet på nybyggd fastighet till kultur eller föreningslokal tills man får den uthyrd kommersiellt. Socialt ansvarstagande!

Att ‘Alla snackar Nacka’ var också en aha upplevelse, så var det verkligen. Alla visade ett stort intresse för Nacka, det var här man ville satsa och mycket på hyresrätter.
Bra för oss!

Jag var oerhört stolt över att få vara en del av TEAM Nacka som gav ett professionellt intryck. Vi visste vad vi ville!

Nu ska alla intryck sorteras och komma Nackas medborgare till gagn.

Vänligen,

Gunilla Grudevall-Steen
Kommunalråd FP
Ordförande Natur och trafiknämnden, Nacka kommun

Det här inlägget postades i Omvärldsspaning. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar