Sista vändorna med drömmar om framtidens stad i Nacka

0 kommentarer

Under november genomför jag de sista workshoparna kring “Vad ska känneteckna framtidens stad i Nacka?” där vi med hjälp av en framtidsresa tar oss till Nacka 2040 och drömmer om hur det ser ut där, vilka som bor där, hur de har det och vad som är staden i Nackas själ?

Jag har haft förmånen att göra denna resa med ca 600 personer, från företagare, våra politiker, tjänstemän i Nacka kommun, byggherrar och exploatörer, gymnasieelever, mellanstadieelever och alla chefer i kommunen för att nämna några. På sistone har jag drömt med Nackas seniorer och ledare inom föreningslivet (scouter, hundklubb och hockey i en härlig blandning), se bilder nedan:

Det här inlägget postades i Reflektioner längst vägen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar