Hur lyckas man med höga ambitioner?

0 kommentarer

Det var en fråga som vi arbetade med tillsammans med våra byggherrar och exploatörer på stadsbyggnadsforum i november. I grupper blandade med politiker, tjänstemän och representanter från olika aktörer som är aktiva i Nacka hjälptes vi åt med att hitta framgångsfaktorer kring att lyckas med höga ambitioner “hela vägen in i mål”. Det är roligt att det är så många kloka aktörer som  vill vara aktiva här och dela med sig med sina erfarenheter från projekt i hela landet.

I projektet Konsten att skapa stad ska vi också i nästa vecka arbeta med frågeställningar kring vad som händer mellan de ambitiösa visionerna och det faktiska resultatet. Ska bli intressant att möta perspektiv från både våra konstnärer i konstnärliga rådet, referensgruppen som arbetar med dessa frågor på olika håll i landet och i olika roller, samt med representanter från Nacka kommun. Återkommer om hur det gick!

Det här inlägget postades i Reflektioner längst vägen. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar