Vi välkomnar…

2 kommentarer

Anton och Johan till arbetet med att bygga stad i Nacka!

Våra båda nya medarbetare ska under ett antal månader praktisera på Nacka kommun och kommer från Stockholms Universitet där de studerar på masterprogrammet som samhällsplanerare. De blir ett bra tillskott och ska bland annat hjälpa oss med sin bild av hur medborgare, företag och besökare vill att framtidens nacka ska bli!

Ni kan träffa Johan och Anton i Visionsverkstaden från och med fredag då vi nyöppnar i Nacka Forum.

Här nedan presenterar de sig själva:

Johan Sjöstrand:

Jag heter Johan Sjöstrand och läser sista året på mastersprogrammet i samhällsplanering på Stockholms universitet. Mellan november och januari kommer jag att praktisera på Nacka kommun och vara en del av arbetet med att involvera medborgarna i planarbetet för framtidens Nacka. Jag tror att en förutsättning för skapa en trivsam miljö, vare sig det gäller offentliga rum eller boendemiljöer, är att beslutsfattare tillsammans med medborgare genom en kontinuerlig dialog formar morgondagens stad. Eftersom Nacka är en kommun som står inför en massa spännande förändringar är jag jätteglad över att för vara en del denna process och fungera som ytterligare en länk mellan alla de idéer och erfarenheter som Nackas boende har och kommunens beslutsfattare. Det ska verkligen bli roligt att få en massa nya erfarenheter i lokalt planeringsarbete och få följa med på vägen mot framtidens nacka!

Kom och träffa mig i Visionsverkstaden och ge mig din bild av framtidens Nacka!

Anton Bergman:

Jag heter Anton Bergman och läser sista året på masterprogrammet i samhällsplanering på Stockholms universitet.  Mellan november och januari kommer jag att praktisera på Nacka kommun där jag kommer vara med och hjälpa till med arbetet att involvera medborgarna i planeringsprocessen. Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att få vara del i ett så pass stort och intressant projekt som att bygga stad i Nacka, särskilt eftersom jag själv är uppvuxen här. Jag tycker också det ska bli väldigt roligt att prova på deltagande planering med Nackas invånare då detta är ett nytt och intressant sätt att bedriva planering.

Kom till Nacka Forum och berätta för mig om vad som kännetecknar den framtida staden i Nacka som du trivs i!

Anton och Johan

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. 2 kommentar