Fullt drag i visionsverkstaden!

0 kommentarer

I måndags öppnade Visionverkstaden i Sickla och det guldiga täcket lyftes av. Roligt var att media på både regional och lokal nivå var på plats, bl.a. rapporterade P4 live från invigningen (ca 1:30 in i sändningen). 

Det är väldigt roligt att vi har fått möjlighet att ha montern mitt i Sickla köpkvarter (tack Atrium Ljungberg!) och kan möta Nackaborna där de är. Varje dag har vi hittills träffat ett hundratal medborgare som har tagit chansen att flyga över staden, drömma och lämna sina tankar och idéer om framtidens stad i Nacka.

Läs mer om invigningen och Visionsverkstaden.

Jag var själv på plats i tisdags eftermiddag tillsammans med Cathrin Bergenstråle (ordförande i Miljö och stadsbyggnadsnämnden) och Julia Boman, tidigare inflytandepilot (sommarjobb inom Ungt Inflytande). Vad jag tycker är väldigt roligt är hur vi alla blir bärare av mötena med medborgarna och deras berättelser. Roligt och nyttigt.

Vi har nu också publicerat filmen från föreläsningen om Kiruna – hur man flyttar en stad, du hittar den här:

Med det vill jag önska trevlig helg och påminna er om att läsa limericken i inlägget nedan!
/Klara

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar